I vi ovako sečete hleb? Ovo je bolji način

I vi ovako sečete hleb? Ovo je bolji način
Novi magazin

"Kada sečete hleb na klasičan način, dolazi do gnječenja i mrvljenja, kao i stvaranja rupa. Rezultat je da hleb izgleda neprivlačno i da se javlja previše krunjenja", piše ona. Umesto toga, savetuje, hleb okrenite na bok. "Kada ga tako okrenete, hleb će zadržati svoj prirodan oblik. Ja to najbolje znam, budući da radim u restoranu, pa svaka kriška hleba mora da bude identična i savršena. Kada ovako sečete, nema šanse da dobijete pretanke ili predebele kriške, a i nema mrvljenja. Samo pravite ujednačene pokrete napred-nazad, i ...

Komentari

Prognoza - Beograd

Ponedeljak

18.12.2017
-2°

Utorak

19.12.2017
-3°

Sreda

20.12.2017
-5°

Kursna lista

Kursna lista NBS br. za ..

ZemljaValutaKupovniProdajni

Video

Samo dok gledate biće vas strah

Dva rusa se bez zaštite penju na drugu najvišu građevinu na svetu u Šangaju. Pogledajte ovaj video od kojeg zastaje dah i videćete zašto je izuzetan